Lemppari snäppääjät


Mä oon intohimoinen snapchatin käyttäjä. Sitä tulee käytettyä tosi paljon ja usein ja itsekkin sinne postailen päivittäin.

Mä seuraan myös tosi monia siellä ja totta kai mulla on myös lemppari snäppääjiä, joita ajattelin nyt teillekin vinkata.

Ja ps. mut sieltä löytää nimellä tiltunen.


Josefin Dahlberg (@josefinsoso) on ruotsalaisen Modetten päätoimittaja. Hän pitää myös blogia modetten sivuilla (http://nyheter24.se/modette/josefin/). Josefinin snäpistä löytää usein kuvia asuista, videoita tapahtumista, joissa hän käy ja tietenkin niitä perus arkipäivän kuvia ja videoita. Josefinin tyyli on aivan ihana, samoin kuin hänen asuntonsakin.


Paju (@pajupurovuo) on suomalainen bloggaaja (http://shegoeswiththeflow.blogspot.fi), joka kertoo snäpeissään vähän kaikesta. Pajun snäpit on aina hauskoja ja hän snäppää usein.


Maiju aka Mansikkka (@itkunapero) on suomalainen vloggaaja (https://www.youtube.com/user/TheLimeMag). Hän snäppää todella usein ja yleensä kertoo elämästään ja vastaa kysymyksiin. Maijun juttuja on kiva ja kiinnostava kuunnella.


Anouska Proetta Brandon (@anouskapb) on bloggaaja (http://anouska.net/), joka asuu Dublinissa. Anouska snäppää esim. asuistaan ja matkoistaan. Anouskan tyyli on ihana sekä hän matkustaa paljon. Hänellä on myös kissa nimeltä JJ, joka on aivan uskomattoman söpö!


Kaverini Säde (@kolakuningas), joka asuu Helsingissä ja on valokuvaaja ja pitää myös blogia (http://spuusa.blogspot.fi/). Säde snäppää asioista, joita hän tekee. Hänen juttuja on hauska kuunnella ja ne saa usein (minut ainakin) nauramaan.
Previous PostVanhempi viesti Etusivu

1 kommentti:

  1. Tämä oli tosi kiva postaus, en ole aiemmin törmännytkään hyvien snäppääjien suositteluihin. Itsekin pidän mansikkkasta/itkunaperosta tosi paljon :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista